#

Filme online subtitrate – cele mai noi filme online

filme online subtitrate
Share Button


Charlie’s Angels Full Throttle : Îngerii lui Charlie: În goana mare (2003)

Daca aveti probleme in vizionarea filmelor online,sau filmul nu mai exista pe site,va rog lasati un comentariu si o sa remediez problema in cel mai scurt timp.Va multumesc si va doresc Vizionare Placuta!

La 27 iunie 2003, cea mai fabuloasã armã secretã a Americii se va dezlãntui din nou atunci când Natalie Cook (Cameron Diaz), Dylan Sanders (Drew Barrymore) si Alex Munday (Lucy Liu) se reunesc într-o nouã aventurã provocatoare în Îngerii lui Charlie – În goana mare, o continuare a comediei de actiune de mare succes regizatã de McG si inspiratã de serialul de televiziune cu o popularitate fenomenalã.

Îngerii se pregãtesc cã loveascã fãrã avertisment atunci când lucreazã sub acoperire pentru a recupera douã inele din argint care au dispãrut. Acestea nu sunt inele obisnuite. Ele contin informatii valoroase codificate care relevã identitãtile noi ale fiecãrei persoane din Programul Federal de Protejare a Martorilor.

Atunci când martorii încep sã fie ucisi, numai Îngerii prin experienta acestora în actiunile sub acoperire, spionaj si arte martiale pot opri ucigasul, un misterios Înger „cãzut” (Demi Moore). Ajutate de colegul lor loial, Jimmy Bosley (Bernie Mac), aventura Îngerilor începe într-un avanpost îndepãrtat din Mongolia si se terminã numai dupã ce Dylan (Barrymore) este fortatã sã înfrunte un secret întunecat din trecutul ei – un secret care pune în pericol viata celor mai bune douã prietene ale ei.

Columbia Pictures prezintã Îngerii lui Charlie – În goana mare cu Cameron Diaz, Drew Barrymore si Lucy Liu. Mai joacã de asemenea Bernie Mac, Crispin Glover, Justin Theroux, Robert Patrick si Demi Moore. John Forsythe revine ca vocea lui Charlie. Distributia se completeazã cu Luke Wilson, Matt LeBlanc, Rodrigo Santoro, Shia LaBeouf, Robert Forster, John Cleese, Eric Bogosian si Carrie Fisher.

Îngerii lui Charlie – În goana mare este regizat de McG. Scenariul este scris de John August si Cormac Wibberley & Marianne Wibberley dupã o povestire de John August. Producãtorii sunt Leonard Goldberg, Drew Barrymore si Nancy Juvonen. Jenno Topping si Patrick Crowley sunt producãtorii executivi.

Distinsa echipã de productie include laureatul premiului Oscar, directorul de imagine Russel Carpenter, ASC, si pe scenograful J. Michael Riva. Filmul este montat de Wayne Wahrman, A.C.E. Efectele vizuale speciale sunt de Sony Pictures Imageworks, Inc. Supervizorul de efecte speciale este laureatul premiului Oscar, Mark Stetson. Muzica este compusã de Edward Shearmur. Supervizarea muzicii este asiguratã de John Houlihan. Costumele sunt semnate de Joseph G. Aulisi.

cautari:

  • ingerii lui charlie in goana mare online subtitrat
  • ingerii lui charlie 3 online subtitrat
  • îngerii lui charlie online subtitrat
  • ingerii lui charlie in goana mare
  • film online ingerii lui charlie
  • filmul ingerii lui charlie online subtitrat
  • angels of charlie online subtitrat
  • ingerii lui charlie in goana mare online
  • ingerii lui charlie in goana mare online subtitrat in romana
  • ingerii lui charlie online
Share Button
6,886

Comentarii

Charlie’s Angels Full Throttle : Îngerii lui Charlie: În goana mare (2003)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.