#

Filme online subtitrate – cele mai noi filme online

filme online subtitrate
Share Button


Squadra antimafia – Palermo oggi – Brigada antimafia (2009)Serial TV – Sezonul 03 -online subtitrat

Daca aveti probleme in vizionarea filmelor online,sau filmul nu mai exista pe site,va rog lasati un comentariu si o sa remediez problema in cel mai scurt timp.Va multumesc si va doresc Vizionare Placuta!

In filmul ,,Brigada antimafia,, in timp ce în Palermo se duce un război ascuns între două familii ale mafiei pentru a prelua conducerea, două femei se întorc în oraş. Prima este Claudia Mareş, şef adjunct al poliţiei, chemată pentru a se alătura brigăzii antimafie, condusă de Stefano Lauria. A doua este Rosy Abate, membră al unui vechi clan mafiot, care se întoarce în Palermo după o lungă şedere în SUA, pentru a se căsători.

Chair şi după asasinarea brutală a lui Lauria, brigada va începe încet-încet să înţeleagă noile dinamici ale famiilor mafiote, scopurile şi modul de operare. Dar aceasta nu mai este “era mesajelor scrise”, care trec din mână în mână. Se folosesc mesaje codate, sateliţi şi tehnici de spionaj sofisticate. Echipa va descoperi că este un război de durată, iar pericolul poate să vină chiar din interior.

Sezonul 03 Episodul 01

Sezonul 03 Episodul 02

Sezonul 03 Episodul 03

Sezonul 03 Episodul 04

Sezonul 03 Episodul 05

Sezonul 03 Episodul 06

Sezonul 01 Episodul 07

Sezonul 03 Episodul 08

Sezonul 03 Episodul 09

Sezonul 03 Episodul 10

Share Button
1,106

Comentarii

Squadra antimafia – Palermo oggi – Brigada antimafia (2009)Serial TV – Sezonul 03 -online subtitrat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.